Persoonlijk, professioneel, discreet

Profile Management werkt sinds 1987 als bureau voor Executive Search. Opdrachtgevers kennen ons als een zeer toegewijde en professionele sparringpartner en waarderen ons om de discrete manier van werken. Dankzij een gedegen en persoonlijke aanpak slagen wij er keer op keer in om de juiste kandidaat te vinden. Gegarandeerd.

Maak kennis met ons.Passie als handelsmerk

Profile Management werkt met passie voor mensen, bedrijven en het ondernemen zelf. Die gedrevenheid en liefde voor het vak beschouwen wij als ons handelsmerk. Wij zijn er trots op dat we elke zoekopdracht succesvol afronden. Profile Management werkt dan ook uitsluitend op basis van resultaatverplichting: wij zoeken totdat de geschikte kandidaat is gepresenteerd en geplaatst.

Milly ter Heege

Milly ter Heege is sterk betrokken bij haar opdrachtgevers en haar kandidaten. Ook voor hen moet de functie kloppen. Gedurende haar carrière heeft ze voor opdrachtgevers in vrijwel alle branches gewerkt. Zij is daardoor zeer deskundig op een breed aantal terreinen.

Na de middelbare school en een jaar werken in het buitenland studeert Milly bedrijfskunde aan de Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. Ze start haar loopbaan in de consumentenmarketing, maar mist daarin het persoonlijk contact met de klant.

Als ze de kans krijgt om op Nyenrode de afdeling Bedrijfscontacten op te zetten, doet zij dit met veel enthousiasme. Vervolgens worden Public Relations en Alumni Relations toegevoegd. Ook initieert Milly het Career Management Center: de plek waar bedrijfsleven en studenten elkaar ontmoeten en waar zij tevens workshops ontwikkelt voor (oud)studenten om hen te begeleiden op de arbeidsmarkt.

Milly’s wens wordt vervuld als zij een soortgelijke positie krijgt aangeboden aan de American Graduate School of International Management (Thunderbird), Phoenix, U.S.A. Bovendien behaalt zij daar haar Masters in International Management.

Nadat Milly betrokken is geweest bij een wereldwijd recruitmenttraject en een leerfase heeft doorlopen bij een andere headhunter, kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Opgegroeid in een ondernemersfamilie richt ze in 1987 Profile Management Executive Search B.V. op.

Dankzij haar opleidingen, bestuurs- en vrijwilligersfuncties en haar jarenlange ervaring als headhunter beschikt Milly over een omvangrijk (internationaal) netwerk dat haar uitstekend van pas komt in haar vak: altijd de juiste kandidaat vinden voor de opdrachtgever.

Interesses: (internationaal) bedrijfsleven, politiek, steden, documentaires, (klassieke) muziek, kunst, wijn, eten en koken, reizen en hiking.

Talen: Engels, Frans, Duits

+31 (0)6 26 538 718
mth@profilemanagement.nl

Milly ter HeegeOver Ons